Wie ben ik

Het gezicht achter Time-saver...


Ik ben Fiona Coumans, zaakvoerster van Time-saver en ik biedt freelance administratieve en boekhoudkundige ondersteuning aan.

Voor mij is administratie een passie, maar voor u als ondernemer geeft dat nu niet meteen een "kick".  Integendeel, de administratieve rompslomp die komt kijken bij het runnen van een zaak zijn vervelende verplichtingen die meestal blijven liggen tot het laatste moment. 

Een aantal jaar geleden heb ik een winkel gehad en de zondagochtend was mijn moment om de administratie in orde te maken. Helaas werden die ochtenden ook middagen en soms had ik dan nog tijd te kortLeuke dingen doen met mijn gezin schoten er ook vaak bij in tot groot verdriet van mijn kinderen.

In minder tijd meer gedaan krijgen, daar ga ik voor.  

Dat doe ik door dagelijks de administratieve werkzaamheden van u over te nemen. Mijn doel is rechtlijnig en duidelijk: ervoor zorgen dat de druk bezette ondernemer zich terug bezig kan houden met waar het echt om draait. Zijn corebusiness, geld besparen en tijd overhouden voor uzelf en uw gezin.

Met 25 jaar ervaring op administratief, secretarieel en boekhoudkundig gebied neem ik graag die lastige verplichtingen uit handen van u: 

  • als ondernemer met een bijberoep
  • als ondernemer van een klein of middelgroot bedrijf 
  • als ondernemer met een vrij beroep
  • als ondernemer met een vzw of stichting
  • ...

Kortom, elke zelfstandige die administratieve hulp kan gebruiken.